Spännande deltagare

image

Anmälningsläget är för närvarande långt över fjolårets noteringar vid samma tid. Vi återkommer om det i en helt egen artikel.
Vid en genomläsning av firmor och företag som ni löpare kommer ifrån(ja långt ifrån alla har uppgivit det) så hittar vi överst Dassault Systémes från Lindholmen. Passande nog ligger det vid målgången och vid en liten titt på företagets hemsida hittar man digitala kreationer där löpning ingår.Ett hurtigt företag som är hjärtligt välkomna till loppet.
Östra Sitt kan man gissa sig till, att det rör sig om publik från Ullevis östra sittplatsläktare. Två av namnen är tidigare löpare som tydligt och tidigt visat var deras klubbtillhörighet låg, och det är trevligt att fotbollen även kan förena till motion.
Mycket glädjande och vi har hört önskemål om att få springa i en och samma startgrupp.
Zitac Consulting är har även de en löpare på sin hemsida- tydligt att IT-branschen ligger i framkant även vad gäller personalvård/friskvård.

Vi har inga löpare från alltför exotiska länder än så länge, Nord-Rhein/Westfalen (Tyskland) är nog hittills avlägsnast.
De allra flesta kommer från VG-regionen eller Halland, och heter loppet Göteborgs Jubileumslopp, är det kanske inte så konstigt.
Några jämtlänningar har smygit sig in-välkomna ned till ett festglatt Göteborg.
Reklam på Varvsmässan som gett effekt?
Revisions och rådgivningsfirman Moore Stephens har flera deltagare, och har en internationell prägel, inte bara i namnet, firman har kontor i 105 länder.
Där är inte Göteborgs Jubileumslopp riktigt än, men till 2021 kanske …

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*